Journalistiek café

15 September 2010

De vakgroep Nieuwe media en Journalistiek van de Universiteit Leiden, Leiden Communicatiestad en Nieuwe Energie presenteren het Journalistiek café. Het journalistiek café wordt gehouden op:

woensdag 29 september
van 19.00 tot 20.30 uur (borrel na afloop tot 21.30 uur)
in Nieuwe Energie Leiden

Roeland Stekelenburg, hoofd nieuwe media NOS, zal onder de titel “Nieuws op nieuwe plekken” ingaan op het strategisch belang voor een journalistiek bedrijf als de NOS van het innoveren op nieuwe platforms.

Van oudsher kent het publiek de NOS vooral van de bekende nieuws- en sportprogramma’s op radio en televisie: NOS Journaal, Studio Sport, NOS Radio 1 Journaal of NOS Langs de Lijn.
De laatste vijf jaar heeft de NOS zich getransformeerd tot een crossmediaal mediabedrijf dat – behalve op de traditionele platforms – bezig is op allerlei nieuwe terreinen zoals internet, mobiel, internet-TV, narrowcasting en andere emerging platforms.
Drijvende kracht achter deze transformatie is Roeland Stekelenburg, hoofd Nieuwe Media van de NOS.

Roeland zal ingaan op het strategisch belang voor een journalistiek bedrijf als de NOS van het innoveren op nieuwe platforms en uitleggen hoe de NOS het journalistieke werkproces heeft ingericht om ook op platforms als mobiel nieuwe producten en formats te kunnen ontwikkelen.

Na afloop is er gelegenheid tot napraten en netwerken tot 21.30.

Er is slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Aanmelden vooraf is dus noodzakelijk. Dat kan via info@leidencommunicatiestad.nl onder vermelding van uw naam, organisatie en functie.

Meer informatie
Marije van den Berg, hoofd communicatie van SWIS webdesign, marije@swis.nl
 

Journalistiek café

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: