Nieuw in Nieuwe Energie: Blended Business

27 May 2016

We hebben vele collega's in Nieuwe Energie. Van eenpitters tot middelgkim_kooistra.pngrote bedrijven. 

Een nadere kennismaking met Kim Kooistra van Blended Business, wellicht al bekend van de borrel die ze gaven op 17 maart j.l.                          
Wie zijn jullie? Wij zijn Blended Business, www.blendedbusiness.nl en we werken met 8 man op 2 locaties; al langer in de Caballero Fabriek in Den Haag en sinds begin 2016 dus in Nieuwe Energie

blended_business.pngWat doen jullie? 
Vanaf het begin waren we een administratiekantoor . En sinds begin 2016 willen we dé full service dienstverlener zijn, met werkplekverhuur en secretariaats-, financiële en administratieve diensten.    Voor kleine ondernemers met 1-3 mensen, die willen en kunnen groeien. En dat laatste  dat kan nu net zo mooi, hier in Nieuwe Energie. 

Wat maakt jullie bijzonder?
Dat we een combinatie bieden van administratiekantoor, werkplekken en ondersteunende diensten en advies. Echt Blended dus. 

robbert_erwich.pngSinds wanneer bestaan jullie ? 
Robert Erwich begon Blended Business in 2001 als Erwich ABC, waarbij ABC stond voor Administratie, Belasting en Consult. In 2006 vestigde hij zich in de Caballero Fabriek in Den Haag. Sinds  eind 2015 heten we Blended Business.

Waarom zitten jullie in Leiden?  
We zochten naast Den Haag nog een 2e vestiging. Eerst keken we in DenHaag zelf, maar daar vonden we niet zoveel. Het waren allemaal wat saaie plekken. Toen we zochten naar bedrijfsverzamelpanden in de regio,  kwamen we hier uit in Leiden bij Nieuwe Energie.

Waarom nu in Nieuwe Energie? 
Het pand met de meeste reuring, de uitstraling en de sfeer.

We zijn het meest trots op … onze groei en het huidig team.

Waar zijn jullie nu mee bezig ?
We zijn nu bezig met onze visie en missie, wie zijn we en waar staan we precies voor.
We kijken ook naar nieuwe locaties, en blijven constant verbeteren en vernieuwen. En volgend jaar willen we onze site verbeteren.

Onze ambities zijn …. enkele nieuwe locaties in de Randstad

blended kimZijn jullie blij met Nieuwe Energie? 
Zeker, met name over de sfeer in het pand. Sfeer is moeilijk  te benoemen, maar die is erg belangrijk en hier prima. Verder zijn de receptie, de medebewoners en het restaurant prima. Erg aardig dat het opleidingsplekken zijn. 

Nog wensen en verbeteringen in het pand ? 
We willen wel wat meer interactie met de andere bedrijven. We hebben plannen voor een Blended Business event in het najaar.

var_dba.jpg

Nog iets te melden ? We willen graag vermeld worden op de borden  ...  
Oh ja, en 30 mei organiseren we een lunchbijeenkomst over de wet DBA (de plaatsvervanger van de VAR)  

Nieuw in Nieuwe Energie: Blended Business

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: