Nieuw in unit-4: Prijsvergelijken.nl

8 February 2016

prijsvergelijken_logo_1.pngWe hebben vele collega's in Nieuwe Energie. Van eenpitters tot middelgrote bedrijven. 
Een nadere kennismaking met Sales Spirit BV, het bedrijf achter www.Prijsvergelijken.nl 
Ze zitten sinds januari 2016 in unit-4, tussen EJR-Quartz en Calanza.

edwin_jonker.jpgWie zijn jullie
Edwin Jonker is oprichter en “chef”van het bedrijf Sales Spirit. We zijn nu met een  team van zeven mensen;  5 vaste mensen en 2 thuiswerkers voor de live-chat buiten kantortijden. 

Wat doen jullie?   
Ons belangrijkste product en merk is www.Prijsvergelijken.nl . Het helpt consumenten (en ook bedrijven) bij het kiezen van producten en diensten, waar abonnementen aan gekoppeld zijn. Doorgaans zitten deze producten complex in elkaar, waardoor vergelijken veel tijd en aandacht vergt. 
Met Prijsvergelijken kun je  op een eenvoudige manier de prijzen vergelijken, altijd op basis van persoonlijke wensen en budget. Elke dag ververst het aanbod zodat je altijd verzekerd bent van de meest up-to-date producten.

Het gaat dan om:  

  • Internet- en TV-pakketten
  • Mobiele telefoons met abonnement
  • Sim Only abonnementen
  • Auto- en zorgverzekeringen
  • Energietarieven

 prijsvergelijken.jpg 
Wat maakt jullie bijzonder? 
We zijn goed in het vergelijken van de tarieven van vast internet en mobiele telefonie abonnementen. Het bijhouden van de prijzen is voor de internet vergelijker compleet handwerk.  Voor de mobiele tarieven worden geautomatiseerd elke nacht 3 miljoen records ingeladen voor de vergelijker. Middels een algoritme worden deze abonnementen gesorteerd op een beste prijs-kwaliteit verhouding. Zo staat niet altijd het goedkoopste abonnement bovenaan, maar kan het abonnement boven aan staan wat net iets duurder is, maar waar je relatief meer voor krijgt.

Qua verzekeringen en energie zijn we wel redelijk vergelijkbaar met andere vergelijkers. 
Op het gebied van telecom behoren we tot de grotere vergelijkers van Nederland.

Sinds wanneer bestaan jullie ?
Nadat Edwin enkele jaren bij een online marketing bureau werkte, begon hij in 2013 met zijn jongere broer Coen (zie foto boven) Prijsvergelijken.  

Waarom zitten jullie in Leiden?  
We woonden allebei in Voorschoten, maar begonnen meteen in Leiden. Tot voor kort zaten we op Langebrug 87b in Leiden.  

Waarom nu in Nieuwe Energie?
Toen we langzaam groeiden, paste het gewoon niet  meer op de Langebrug, het werd er echt veel te klein. Daarnaast gaan we op prijsvergelijken steeds meer doen met video en we hadden ruimte voor studio nodig. In de afgelopen zomer  liepen we eens langs Nieuwe Energie en dat vonden we echt geweldig.  

oordeel_prijsvergelijken.jpgWe zijn het meest trots op …
...dat we binnen 2, 5 jaar van niets dit alles hebben staan. Van nul naar zeven medewerkers. En we doen alles in huis; programmeren, design, marketing en communicatie.  Voor ons is gevonden worden tussen alle concurrenten essentieel. Inmiddels zijn we erg goed geworden in Google adwords campagnes, da’s een vak apart.  En in retargeting  (bezoekers die bepaalde pagina’s van je website hebben bezocht, later opnieuw bereiken via advertenties op websites van derden).  
En we zijn trots dat we goed beoordeeld worden.  

Waar zijn jullie nu mee bezig ?
We gaan meer video gebruiken voor uitleg en tips.  Ook wordt je door video weer beter gevonden in de zoekmachines. Daarnaast zijn we altijd bezig met optimaliseren van de site en onze online marketing campagnes.

Onze Ambities zijn …
Met onze mobiele telefoon vergelijker willen wij dit jaar verder groeien, daarnaast kijken we naar nieuwe segmenten zoals elektronica en mode. Op dit moment zijn we bezig met een website in Zwitserland dat is een kopie van onze internet vergelijker, maar dan in het Zwitsers.

Zijn jullie blij met Nieuwe Energie?
Absoluut. De mooie locatie (in het centrum van Leiden, aan het water) en de grote hoge ruimte vinden we geweldig. En een prima kantine. Tevens is het leuk met een paar andere bedrijven in het zelfde gebouw te zitten, we kijken uit naar een betere kennismaking.

Nog wensen en verbeteringen in het pand ? 
Nee, eigenlijk niet.

Nog iets te melden ? 
Het is wel eens  goed om te beseffen dat er soms achter 1 website ongelooflijk veel werk schuil gaat.

 

 

 

 

 

Nieuw in unit-4: Prijsvergelijken.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: