netwerk middag 071 over groeitrends

Datum:
22 November 2023
Tijd:
16:00
Locatie:
ECC Leiden

Benieuwd wat de toekomst voor jouw bedrijf in petto heeft? Welke spannende veranderingen en uitdagingen er voor de deur staan? Wij hebben die in beeld. Klaar om te groeien? Wij delen al onze inzichten zodat jij goed voorbereid verder kunt met ondernemen. Meld je aan via onderstaand formulier.
 
Trendwatcher Tony Bosma verzorgt een inspirerende multimediale lezing. Hij laat je anders kijken naar trends en ontwikkelingen en vertelt hoe jij daar binnen jouw bedrijf mee aan de slag kunt.
 
Bespreek je ideeën daarna met professionals op de informatiemarkt en met collega ondernemers uit de Leidse regio tijdens de netwerkborrel. Na drie uur ga je gegarandeerd met veel energie en inspiratie naar huis!

Mis het niet, meld je aan via dit formulier.

16.00 uur           Ontvangst

16.30 uur           Key note spreker Tony Bosma over trends in groei. Tony is een internationaal bekende topfuturist. Het doet veel onderzoek naar de toekomst op verschillende onderwerpen. Hij geeft wereldwijd lezingen die bekend staan om hun inspirerende en soms confronterende inhoud.

17.30 uur           De praktijk in beeld: ondernemers aan het woord

18.00 uur           Informatiemarkt met netwerkborrel

19.00 uur           Einde bijeenkomst

Met medewerking van: Elles van Goozen (Brandscape Agency), Fleur Spijker (gemeente Leiden / Economie071), Martijn van Pelt (VNO-NCW Bedrijfsleven Rijnland), Marius Hovius (Rabobank Leiden–Katwijk) en Joeri van den Steenhoven (Hogeschool Leiden).

Dagvoorzitter: Bastiaan Bakker

Ondernemen in 071 wordt georganiseerd door Economie071 en Rabobank Leiden-Katwijk voor het versterken van het regionale netwerk van ondernemers, gemeenten en onderwijsinstellingen. Kennisdeling, inspireren en elkaar ontmoeten staan centraal.

netwerk middag 071 over groeitrends