ondernemerslunch

Datum:
5 February 2019
Tijd:
12:00
Locatie:
volt zaal

De komende tijd is deze lunch er weer elke 2 maanden. Om elkaar te spreken over Nieuwe Energie, elkaar en andere zaken. En soms ook met een verhaal van een van onze bedrijven. 

Vandaag Alette Vonk van unit6 :  "Cultuur heeft meer invloed op je werk dan je denkt!"  

Culturen zijn boeiend en fascinerend. Meestal merken we bepaalde verschillen wel en vinden we het grappig of mooi en kunnen we er moeiteloos mee omgaan. Maar op andere momenten kan het opeens lastig worden en uit onderzoek blijkt dat culturele misverstanden vaak aan de basis liggen van hinkende of falende projecten, zowel bij divers samengestelde teams of bij het internationaal zakendoen. Culturele competentie is daarom vaak een must en levert comparatief voordeel op.

aletta_vonk.jpgAlette Vonk heeft in verschillende landen en continenten gewoond en gewerkt, ze is gecertificeerd; als partner bij www.hofstede-insights.com helpt ze  bedrijven en organisaties bij verschillende vraagstukken op dit vlak en ze is tevens docent aan de Universiteit Leiden. 


Welkom zijn "Directeuren-plus”, dus we gaan uit van 1 tot max. 3 personen per bedrijf binnen Nieuwe Energie.  Meld je hier aan voor het aantal lunches

 

ondernemerslunch