SWIS Event Een persoonlijk en betrouwbaar internet

Datum:
23 september 2021
Tijd:
15:00
Locatie:
Swis

Tijdens het SWIS event 'Een persoonlijk en betrouwbaar internet' gaan we dieper in op het hedendaagse internet en bespreken we onderwerpen zoals: privacy, veiligheid en betrouwbaarheid.

Het internet heeft zich in de afgelopen jaren in een razend tempo ontwikkeld, het is volwassen geworden, maar ook complexer. Bij SWIS denken we na over de impact van technologie en de technologische mogelijkheden om het internet op de juiste koers te houden. Het is ooit bedoeld als plek om op een laagdrempelige manier kennis en informatie te delen met het grote publiek. Maar helaas kleven er tegenwoordig ook de nodige nadelen aan. Het vertrouwen in het internet heeft een grote deuk opgelopen, wat niet alleen online grote consequenties heeft maar ook in ons dagelijks leven.

Tijdens het SWIS event 'Een persoonlijk en betrouwbaar internet' gaan we dieper in op het hedendaagse internet en bespreken we onderwerpen zoals: privacy, veiligheid en betrouwbaarheid. En hoe wij dit terug kunnen winnen om weer terug te keren naar de oorspronkelijke belofte van het internet.

Aanmelden en meer info?  https://www.swis.nl/swisevent 

SWIS Event Een persoonlijk en betrouwbaar internet