Mindbus

Wij zijn Mindbus, een full service e-commerce bureau.
Voor onze klanten ontwikkelen wij websites en applicaties met een focus op e-commerce. 
We beginnen met onze klanten met een strategisch traject, waarin de doelen en wensen van de klant worden besproken. Hierna volgt het ontwerp, de bouw en de oplevering van het product. Na de live-gang verzorgen wij het onderhoud, en blijven wij onze klanten adviseren om hun website/shop te optimaliseren.

De laatste jaren is Mindbus zich meer gaan richten op de boekenmarkt. Wij ontwikkelden een product waarin boekenwinkels hun eigen online en offline voorraad kunnen beheren, en online kunnen verkopen. Veel van Nederlands grote boekenwinkels maken hier gebruik van, denk hierbij aan Donner (Rotterdam), Scheltema (Amsterdam) en boekhandel De Slegte.

Binnen Mindbus hebben wij nog een andere pilaar: Cultureel erfgoed en educatie.
Onder de naam Ab-c media bouwen wij applicaties en websites voor grote musea, archiefdiensten en monumenten. Ab-c media heeft een aantal producten ontwikkeld:

  • Erfgoed op de kaart: een applicatie voor lokale instellingen om hun erfgoedobjecten op een (historische) kaart te plaatsen.
  • Geschiedenislokaal: dit is een educatief platform waar plaatselijke culturele (erfgoed)instellingen zoals archieven, musea en bibliotheken historische bronnen op een aantrekkelijke manier kunnen aanbieden voor gebruik in het onderwijs.

Mocht u geïnteresseerd zijn in een van onze producten, neem dan contact op met algemeen directeur Michel Brinckman: michel@mindbus.nl

lees hier meer

 

 

 

Details

Werknemers:
5
Unit:
Unit3
Website:
mindbus.nl
E-mail:
Telefoon:
071 3015153

Adres

3e Binnenvestgracht 23h
2312NR Leiden
Routebeschrijving