Prijsvergelijken / Sales spirit

Prijsvergelijken.nl (Sales Spirit bv) is één van de grootste vergelijkingswebsites van telecom abonnementen. Ons doel is om iedereen te helpen bij het vinden van een abonnement wat bij hun budget en wensen past. 

Het team achter Prijsvergelijken.nl helpt klanten met het vergelijken van internet abonnementen en met het vergelijken van mobiele telefoon abonnementen

Daarnaast kunnen klanten ook Sim only vergelijkenglasvezel internet vergelijkenof zakelijk internet vergelijken

Onze klantenservice is elke werkdag te bereiken via telefoon en chat om klanten persoonlijk te helpen. Telecom abonnementen zijn lastige producten en we willen graag de klant zo goed mogelijk adviseren. Doormiddel van filters kunnen klanten heel makkelijk kiezen wat zij belangrijk vinden. Dat kan bijvoorbeeld het goedkoopste internet abonnement zijn of het internetpakket met de meeste extra’s.

Op de website van Prijsvergelijken.nl geven we ook veel achtergrondinformatie en telecom nieuws. Als klanten dus meer telecom informatiewillen over bijvoorbeeld een telefoon zonder BKR registratie of welke internetsnelheid ze nodig hebben, dan is dat allemaal terug te vinden op de website. 

Kortom, wij zorgen ervoor dat je simpel, snel en met vertrouwen het juiste telecom abonnement afsluit!

Details

Werknemers:
9
Unit:
Unit4
Website:
prijsvergelijken.nl
E-mail:
Telefoon:
071-7370000

Adres

3e Binnenvestgracht 23 G
2312 NR Leiden
Routebeschrijving