restaurant Leidse Boontjes

Welkom ! Maak uw bijeenkomst in de Nieuwe Energie compleet met onze cateringservice. Wij bieden naast vergaderservices ook ontbijt-, lunch-, diner-, of borrelarrangementen aan. Dit kan in de ruimte van uw bijeenkomst of bij ons in het restaurant. Ook kunt u op ons rekenen als het gaat om cateringservices bij recepties, bijeenkomsten of officiële ontvangsten. 

In deze banquetingmap  staan al onze cateringservices beschreven.  Heeft u specifieke wensen, dan is het uiteraard ook mogelijk om een op maat gemaakt arrangement voor u en uw gezelschap samen te stellen. 

Achtergrond. Stichting Leidse Boontjes heeft als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die zoeken naar een nieuwe kans, te helpen bij hun re-integratie in de maatschappij. Denk aan mensen met een arbeidsbeperking. Mensen die langdurig uit het arbeidsproces zijn geweest. Mensen die verkeerde keuzes hebben gemaakt in het verleden. Jongeren die vroegtijdig schoolverlaten. Jongeren met verkeerde rolmodellen of zonder sociale controle. 

Er zijn verschillende oorzaken waardoor mensen op een moment in hun leven buiten de boot vallen in de maatschappij. Wij bieden ze een (veilige) plek aan in het bedrijfsrestaurant van de Nieuwe Energie. Als erkend leer-werkbedrijf bieden wij de mogelijkheden van dagbesteding, leren & werken, een stage of een betaalde baan. 

Wij vinden dat iedereen recht heeft op waardevol werk en een eerlijke kans verdient op de arbeidsmarkt. Daarom zetten we ons in om de arbeidsmarkt, zeker in Leiden, meer inclusief te maken! Doordat u gebruik maakt van onze cateringservice draagt u ook bij aan onze maatschappelijke doelstelling.

Details

Werknemers:
10
Unit:
restaurant
Website:
leidseboontjes.nl
E-mail:

Adres

3de Binnenvestgracht 23-X
2312 NR Leiden
Routebeschrijving