Wenable

energiehuishouding - data - telemarketing

Wenable is een projectorganisatie welke met meerdere labels actief is in de verkoop en verduurzaming van de energiehuishouding. Hierbij streven zij ernaar om zowel consumenten als zakelijke gebruikers te ontzorgen met betrekking tot hun energierekeningen en is tevens hun doel de energiekosten zo laag mogelijk te houden. 

Wenable gelooft in eerlijk en persoonlijk contact voor zowel consumenten als leveranciers. 

Wenable is er voor iedereen. Zij zijn de specialist op het gebied van data-generatie, -beheer en -distributie. Met hun kennis en ervaring bundelen zij deze data samen met andere SAAS applicaties tot een tailor-made pakket voor telemarketing in de sectoren energie, telecom, verzekeringen en hypotheken. Daarnaast geeft deze data hen inzichten om consumenten en ondernemers eigen aspiraties en doelstellingen met betrekking tot duurzaam leven en ondernemen te realiseren. Hun ervaren team van specialisten bestaan uit een partnermanager, customer succes manager, leadmanager, compliance-afdeling en meertalige klantenservice. 

Het resultaat? Wenable ontzorgt en neemt alle activiteiten met betrekking tot zowel de outbound als inbound telemarketing en klantenservice inclusief compliance van jouw bedrijf over. Klinkt als muziek in de oren, toch? 

 

Details

Werknemers:
12
Unit:
unit 7 en 8
Website:
https://wenable.nl
E-mail:
Telefoon:
(085) 401 95 45‬

Adres

3e Binnenvestgracht 23 D
2312 NR Leiden
Routebeschrijving