Zijdekwartier architecten

Zijdekwartier architecten BV is de samenvoeging van Flinterdiep architectuur en Locus architecten BV, opgericht in 2005 als een van de bedrijven voortkomende uit De Architectengroep. De directie wordt gevormd door de architecten Ianthe Mantingh en Patrick Colly.

Zijdekwartier. Het zou een wijk in een stad kunnen zijn. Waar het weefsel van de stad zich verwijdt en vernauwt, waar ruimte is voor ontmoeting, voor lanteren, voor zijn. Een buurt waar ieder zijn thuis vindt, rust en beschutting achter de voordeuren. Waar de waslijnen tussen de huizen verraden dat hier mensen werken, eten, drinken, zwoegen, ruzie maken en liefhebben.

Zijdekwartier is de manier waarop wij met de stad bezig willen zijn, met aandacht voor de buurt en focus op de mensen. Een menselijke stad, duurzaam en inclusief.

Zijdekwartier bestaat uit Sietse, Giulia, Erwin, Patrick, Ianthe, Victor en Lieke.

Zeven individuen, met eigen focus en diverse achtergrond, maar samen zijn we op ons best. Met open blik en optimistische houding werken we aan onze opgaven. Samen maken we de kwaliteit waar we voor staan. En proberen we de wereld van morgen een klein beetje beter, mooier, socialer en duurzamer te maken. 

Lees hier meer 

Details

Werknemers:
7
Unit:
unit 7 en 8
Website:
https://zijdekwartier.nl/
E-mail:
Telefoon:
071 888 98 90

Adres

3e Binnenvestgracht 23 D
2312 NR Leiden
Routebeschrijving