Artvertisement "doet" een hele muur o.b.v. kernwaarden

28 January 2020

ARTvertisements (https://artvertisements.com, unit 2) verzorgt totaalconcepten m.b.v. informatieve digitale collages, zowel indoor als outdoor.logo_artvertisements_700px.png

Recent heeft ARTvertisements voor marketing/ communicatiebureau DOTbusiness te Delft designs gemaakt op basis van de kernwaarden van het bedrijf. Het was een mooi proces waarin ze samen met het bureau de kleuren hebben bepaald (zie afbeelding kleurschema) en ze door middel van moodboards op zoek gegaan zijn naar de visuele vertaling en profilering van hun identiteit. 

Als onderdeel van van het proces heeft het bureau zelf ook een aantal beelden ‘visueel vertaald'. Het was interessant om te zien dat iedere werknemer een ander beeld uitzocht. Naast de missie en visie, zijn er metaforen gezocht voor de kernwaarden 'betrokken', ‘eigenwijs' en 'ondernemend'. Creativiteit, verbinding en communicatie zijn op diverse manieren uitgebeeld. Het geheel is vers van de pers, de officiële foto’s volgen dus nog!  Het resultaat is een gepersonaliseerde uiting met een verhaal, die de muren van DOTbusiness sieren. 

kleurenpallet.jpg 
 

 

 
Artvertisement

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: