ARTvertisements levert 4 kunstwerken voor Bonaventuracollege Leiden.

15 February 2022

Het is de expertise van ARTvertisements om identiteitgeschiedeniscitymarketingeducatieactualiteitenonline faciliteitenbeleving in interieur en exterieur te combineren binnen visuele communicatie

Recent was de oplevering van vier kunstwerken, allemaal met dezelfde handtekening, voor het Bonaventuracollege aan de Mariënpoelstraat te Leiden. De school beschikt over een rijke geschiedenis en besteedt veel aandacht aan theater en musicals, een combinatie die in de kunstwerken dan ook prominent naar voren komt. Nostalgische, educatieve, geschiedkundige, sportieve en hedendaagse waarden zijn gevisualiseerd, sluiten aan op het prachtige interieur en dragen bij aan de identiteit en profilering van deze school. 
 
We zijn trots op het resultaat en hopen dat de kunstwerken een mooie bijdrage leveren aan de identiteit en profilering van deze school! Ben je benieuwd naar wat ARTvertisements nog meer doet? Wil je de geschiedenis of profilering van jouw bedrijf of organisatie in beeld brengen? Op zoek naar een onderscheidende manier om een verhaal te vertellen? 
Neem een kijkje op onze website: www.ARTvertisements.com
 
bona_1_eindresultaat_artvertisements_lr_hal.jpg
 
bona_2_eindresultaat_artvertisements_lr_boven.jpg
 
bona_eindresultaat_beneden_lr.jpg
 
bona_eindresultaat_artvertisements_trap_lr.jpg
 
ARTvertisements  levert 4 kunstwerken voor Bonaventuracollege Leiden.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: