Beeldr LIVE regelt al jouw feesten

13 oktober 2022

Laat dat maar aan Beeldr LIVE over. Met onze kant-en-klare eindejaarsfeest- en borrelconcepten kun je namelijk alle kanten op. Kilo’s confetti? Check. Vlammen? Draaien we de hand niet voor om. Maar als je het liever klein en knus houdt, kies je gewoon voor een gezellige pubquiz op het bedrijf. Kan live, maar ook hybride of 100% online. Onvergetelijk wordt het sowieso voor jou en je collega’s, daar zorgen wij voor.

Wij zijn Beeldr LIVE 
Samen creëren we video’s en livestream-events die mensen bijblijven en die impact maken. Jij kent jouw klant, ons ervaren team kent de mogelijkheden. We bieden bestaande en nieuwe oplossingen, waarvan je nu nog niet weet dat ze er zijn (en wij misschien ook niet). 

Wij helpen jou om op een creatieve manier in contact te zijn met jouw klanten. We adviseren over communicatie en zijn jouw partner voor creative content in strategie, concept, ontwerp en script. Ideeën vertalen we naar bewegend beeld. 

We maken en produceren alles wat je in beeld kunt bedenken: film, 3D animatie, muziek en geluid, webinars en interactieve-, online- en hybride events. Wij zijn Beeldr LIVE en als jij het durft, maken we samen de mooiste beelden!

beeldr_live_logo.jpeg

 

Beeldr LIVE regelt al jouw feesten

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: