Binnen het pand is het rustig, maar wordt ook weer anders gebruikt

22 April 2020

Wij hopen van harte dat het jullie goed gaat.
stil in ne
Wat een bizarre tijd! Collega’s op afstand, geen school, geen evenementen, geen zaalverhuur, geen catering,  amper 20 man in huis…… Het virus vraagt  om aanpassingen door iedereen…...

De nachtopvang voor daklozen van De Binnenvest voldoet nu niet aan de Corona-richtlijnen. Dat wil zeggen dat mensen die opgevangen worden, te dicht op elkaar verblijven. De Binnenvest en de gemeente Leiden hebben aan Portaal Leiden gevraagd of Portaal tijdelijk haar zalen beschikbaar wil stellen voor de nachtopvang. Zelfde aantal mensen, meer vierkante meters.

Het hoort bij Portaal om in deze noodsituatie hulp te bieden.

Dus in goed overleg (met o.a. Gemeente, Brandweer, Politie) is besloten om de zalen van Nieuwe Energie tijdelijk beschikbaar te stellen als slaapzalen en zo  20 slaapplaatsen te realiseren. Deze slaapplaatsen zullen dagelijks in gebruik zijn van 21.00 uur tot 09.00 uur. Qua faciliteiten maken de cliënten gewoon gebruik van hun eigen voorzieningen in De Binnenvest. De beveiliging van de Binnenvest zal ’s-nachts bij de receptie van Nieuwe Energie zitten.

De tussendeur van de gang naar het restaurant zal niet toegankelijk zijn in dit tijdslot en daarom  dient men de eigen ingang te gebruiken. (West voor de units, oost voor Portaal en Swis). 
Blijf gezond! 

Isabelle en Lonneke 
Nieuwe Energie Verhuur en Beheer

 

 

Binnen het pand is het rustig, maar wordt ook weer anders gebruikt

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: