Boekpresentatie van een van ons in ons pand !

2 December 2019

Welk verhaal vertel jij over jezelf, over je werk en over je toekomst? Als je zelf mag kiezen, waarmee inspireer jij dan anderen en jezelf? Daarover schreef Sigrid van Iersel van Unit-2 haar nieuwe boek met de titel ‘Jongleren met Vermicelli – Creëer en leef je verhaal.’  Nanda Alderliefste-Reinders, ook van Unit-2, deed de art direction.

boek_jongleren_met_vermicelli.jpgDe boekpresentatie vond op 29 november plaats in het restaurant van Nieuwe Energie. Dagvoorzitter Carin Tiggeloven deed de presentatie, gang- en smaakmaker Jan Dobbe zong vijf bijpassende songs. De Leidse Boontjes verzorgden de hapjes en de drankjes, waaronder vermicellisoep.

Het boek leert hoe je je eigen verhalen krachtig vormgeeft met storytellingtechnieken en daarmee ook sturing geeft aan je werk en je leven.  ‘Jongleren met vermicelli’ staat daarbij voor creatief omgaan met alles wat zich aandient in je leven. Dan blijkt er veel meer mogelijk dan je denkt. Dat blijkt ook uit de tientallen inspirerende verhalen in dit boek, opgetekend bij mensen die hun weg hierin gevonden hebben.

Het boek is interessant voor mensen die de houvast kwijt zijn geraakt en op zoek zijn naar een nieuwe manier om hun werk en leven vorm te geven. Ook is het een handig boek voor coaches om hun cliënten stap voor stap daarbij te begeleiden met de inzet van storytellingtechnieken.

Over de auteur
Van jongs af aan is Sigrid van Iersel gefascineerd door mythen, sprookjes en andere verhalen. Zo waren verhalen een rode draad bij haar studie Nederlandse Taal- en Letterkunde en bij haar werk als journalist en bladenmaker.
Verhalen zijn voor haar de belangrijkste manieren om met andere mensen in contact te komen. Ze helpen om trends te duiden en te laten zien waar we naar toe willen.
Als auteur schreef ze eerder de boeken Toverballen voor het Brein (over storytelling in teksten) en Lenig Denken (over creatieve denktechnieken). Ze begeleidt als verhalenmaker mensen bij het vinden van hun verhaal en een creatieve kijk op hun eigen leven. Want het geheim van vrijwel alle successen is een krachtig verhaal.

Zie hier meer 

Titel: Jongleren met vermicelli – Creëer en leef je eigen verhaal
Uitgave: Verhaallijnen
Auteur: Sigrid van Iersel
ISBN: 9789081892414
Aantal bladzijden: 204

Boekpresentatie van een van ons in ons pand !

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: