Broodfonds voor zelfstandigen gestart in Nieuwe Energie

16 September 2016

broodfonds 1Jij hebt misschien ook wel eens nagedacht over een Arbeidsongeschiktheidsverzekering. En misschien bedacht: ja, nuttig, maar duur...En bovendien: krijg ik wel geld als er echt iets aan de hand is? 
Mocht je nou ook dit soort gedachten hebben - net als wij - en nog steeds niks geregeld hebben: dan is misschien een Broodfonds iets voor jou. Heel in het kort: je spaart daarbij op een eigen bankrekening (het blijft jouw geld) en - in tijden van nood - help je naar rato een ander. 

Hoe noem je een nieuw Leids broodfonds? Haring en witte broodfonds natuurlijk! 

15 september hadden we de oprichtingsmeeting en per 1 oktober gaan we officieel van start (had natuurlijk 3 oktober moeten zijn), maar goed.  Ongeveer de helft van de deelnemers werken in Nieuwe Energie en de rest in Leiden e.o.
Mocht je ook willen deelnemen: vanaf 1-4-2017 kun je weer instappen (aanmelden voor 1-2-2017, stuur een email naar bestuur.haringenwittebrood@broodfonds)

broodfonds.jpgWil je meer weten? Op deze pagina 'Hoe het werkt’ kan je veel informatie verschaffen. Bijgevoegd ook twee video's (film 1 en film 2), waarin kort en duidelijk wordt uitgelegd hoe een broodfonds werkt.

broodfonds 2

 

 

Broodfonds voor zelfstandigen gestart in Nieuwe Energie

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: