Help Leidse Boontjes aan bedrijfskleding met 1 klik voor 10 november

4 November 2019

Leidse Boontjes heeft een wens... 

logo_leidse_boontjes.jpg"Herken een Leidse Boontje".  Dit is de wens die ingestuurd is naar het Rabobank wensenfonds. Graag wil stichting Leidse Boontjes hun jongeren in bedrijfskleding steken. Zodat zij met trots kunnen laten zien dat ze een Leids Boontje zijn en werken aan hun toekomst! Daarnaast willen ze bedrijfsidentiteit, zichtbaarheid, veiligheid en gelijkheid op de werkvloer bereiken. Om hun wens te laten uitkomen hebben zij hulp nodig. 

Klanten en leden van Rabobank Leiden-Katwijk kunnen hun stemmen uitbrengen op de genomineerde wensen. Dit kan tot en met 10 november. Klanten en leden hebben een stempas per e-mail of post met hun gebruikersnaam en unieke stemcode gekregen. Het uitbrengen van de stemmen kan hier of op www.DichterbijLeidenKatwijk.nl. Klant of lid en geen code gehad? Via de link (stem nu) kun je deze alsnog aanvragen. 

Elke stem is 15 euro waard! Om voor een donatie in aanmerking te komen heeft Leidse Boontjes tenminste 50 stemmen nodig. En hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage aan hun wens.
Stemmen dus.
Graag 

Alvast dank 

 

 

 

 

Help Leidse Boontjes aan bedrijfskleding met 1 klik voor 10 november

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: