I-matic naar Unit-2

6 May 2021

Ontwerpbureau I-matic werkt  al 21 jaar samen: Winny en de broers Martijn en Aart. En in 2014  kwamen ze van de Breestraat naar Nieuwe Energie, in unit 7.

Vorig jaar kwamen we tot de conclusie dat we in Unit-7 eigenlijk te ruim in ons jasje zaten. Aart werkte al een geruime tijd vanuit huis en het verhuren van de overige ruimte was niet echt ons ding. Unit-2 leek ons de perfecte oplossing. Dit vooral ook door de verschillende vakgenoten en aanvullende disciplines die daar te vinden zijn. Met een aantal van jullie hebben we al samengewerkt. We waren dan ook erg blij toen we te horen kregen dat we welkom waren.”

“Voor wie het nog niet weet: i-Matic is een ontwerpbureau dat zich bezighoudt met allerlei grafische ontwerp- en productie-opdrachten. Zowel on- als offline. Binnen ons drietal is de verdeling min of meer als volgt: Martijn doet alles wat met online te maken heeft, Winny met logo’s, brochures, advertenties en zijn nieuwe passie 3D-werk en Aart met de financiën, het ontwikkelen van bordspellen en alles wat daarop lijkt, plus het uitbesteden en begeleiden van productiewerk.”

Steenkolen

“Onze klanten bevinden zich zowel in Nederland als in het buitenland. Vandaar dat jullie ons af en toe steenkolenengels kunnen horen spreken. Daarbij gaat het zowel om business-to-business als om business-to-consumer communicatie. Op dit moment zijn we onder meer bezig met een restyling van de huisstijl van FTTH Council Europe, diverse uitingen voor Nevi (de nummer 1 inkoopopleider van Nederland) en het ontwikkelen van promotiemateriaal voor Eduroam, in het kader van Leiden European City of Science in 2022. Dit laatste doen we samen met onze buren AnyWi. (in unit-3)” 

“Veel van onze unit-genoten hebben we nog maar weinig gezien door alle corona-maatregelen, maar de leuke initiatieven zoals de Singelpark-wandelingen maken veel goed! Kortom, we zijn blij om bij Unit-2 te horen en staan open om met jullie samen te werken.”
verhuizing.jpg
(tekst Richard Post)

I-matic naar Unit-2

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: