koffiecorner, restaurant en de keuken weer (geheel) open !

8 June 2020

 YES WIJ ZIJN WEER OPEN

Wat fijn dat we u weer mogen begroeten bij bedrijfsrestaurant Leidse Boontjes!
Vanaf maandag 8 juni is onze koffiecorner, restaurant en keuken weer geheel open. Rick Koers en zijn brigade is er klaar voor 

Takeaway blijft mogelijk, maar het restaurant is open en u kunt binnen de 1,5 meter maatregel gezellig weer bij ons komen lunchen of koffie drinken.

De weken dat wij dicht waren, was zowel voor onze jongeren als voor de stichting een zware periode. Gelukkig is wel iedereen gezond door deze periode heen gekomen. Wij hopen ook dat dit bij u het geval is. Graag zien wij u dan ook snel weer bij ons terug.

 RESTAURANT OPEN en wij hebben iets nieuws! U kunt namelijk ook één van onze vijf lunchspecials à la carte kiezen. U vindt dit op de tafels in het restaurant of op de koffiebalie. Deze specials zullen regelmatig veranderen zodat wij u altijd kunnen verrassen met iets nieuws! 

SERVICE De aankomende periode blijven wij voor onze gasten die hiervan gebruik willen maken ook "takeaway" aanbieden. Heeft u een vergadering in uw kantoor? Ook dan kunnen wij u voorzien van catering. Heeft u een speciaal verzoek zoals een ontbijt of juist een diner? Laat het ons weten. Wij denken graag met u mee en maken een voorstel op maat.

restaurant_nieuweenergie.jpg

koffiecorner, restaurant en de keuken weer (geheel) open !

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: