Leni Minderhoud presenteert haar boek ‘Van werknemer naar ondernemer'.

24 May 2017

leni_minderhout.jpgLeni Minderhoud (unit-2) is sparring partner en coach voor 45-plus professionals die van hun werk business willen maken, zodat ze financieel onafhankelijk worden. 

Haar nieuwe boek bevat een formule voor vrij ondernemen, omdat er altijd kansen, oplossingen en mogelijkheden zijn om jouw talenten en creativiteit in te zetten. 
Het is een boek voor ervaren professionals die klaar zijn met doormodderen, doodlopende wegen, reorganisaties en (dreigende) ontslagen. Ze snakken naar het serieus werk maken van hun talenten en verlangens. Of  voor degenen die een prima carrière achter de rug hebben en graag een volgende stap zetten om onafhankelijk vorm te geven aan hetgeen ze écht willen. Mensen die ook willen werken aan een betere wereld in hun directe of verre omgeving, die hun kinderen willen laten zien dat je alles kunt bereiken als je creativiteit kunt laten stromen en oude gewoontes en zekerheden kunt loslaten. 

  • Deel I gaat over de beren op de weg, hoe je ze afschiet of omarmt. Ook jouw unieke talenten, passie en bijdrage en hoe je daar achter komt. 
  • Deel II gaat over de winnaarsformule. Na de bespiegelingen in de vorige hoofdstukken, ga je concrete stappen maken om je nieuwe mindset en missie in te zetten voor jouw bedrijf en de ondernemer in jou te ontdekken. Jij als startende ondernemer wordt een winnaar als je alles aanpakt wat nodig is om succesvol te ondernemen. Je bedenkt oplossingen voor je bezwaren en overwint jezelf.  Je leert  een bedrijfsidee te ontwikkelen, je doelgroep te bepalen, hoe je je product of dienst in de markt zet en hoe je jezelf voortdurend verbetert.

Ik ontmoet je graag op de presentatie, 29 juni 2017 om 19.30 in het restaurant van De nieuwe energie in Leiden.  Als je je nu inschrijft voor de nieuwsbrief, word je op de hoogte gehouden, ook hoe je het boek kunt bestellen. Meld je aan via contact als je de boeklancering bij de Nieuwe Energie in Leiden wilt bijwonen.
Parkeren kan in de gloednieuwe, tot 24 meter diepe parkeergarage op de Lammermarkt of nog dichterbij bij de Digros, Langegracht. We maken er een mooie netwerkbijeenkomst van.

Leni Minderhoud presenteert haar boek  ‘Van werknemer naar ondernemer'.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: