Los Amigos aan de slag voor Dress for Succes

10 April 2022

De missie van Dress for Success® is vrouwen en mannen in staat te stellen economische onafhankelijkheid te bereiken, met een ondersteunend netwerk, professionele kleding en de ontwikkeling van vaardigheden om beter te functioneren in hun werk en persoonlijk leven. 

Ben je werkzoekend? De juiste kleding is daarbij van groot belang! Getrainde en ervaren vrijwilligsters hebben een goed oog voor welke kleding bij jou past en bij de functie waarvoor je gaat solliciteren. Natuurlijk krijg je ook advies over persoonlijke presentatie en uitstraling. Je krijgt van ons een mooie set representatieve kleding mee, zo nodig aangevuld met sjaal of stropdas, sieraden of schoenen.
Zo ga jij vol zelfvertrouwen je gesprek in! Mocht je de (tijdelijke) baan, stage of opdracht krijgen? Kom dan terug voor een 2e set kleding!

In Leiden zitten ze in de Janvossensteeg. 

Op 19 mei organiseert Dress for Success een symposium in de Lakenhal "werk aan de winkel".  Los Amigos (met o.a. Eric Went - unit-2) helpt belangeloos met de communicatie vooraf en achteraf.

dress_for_succes.jpeg

 

 

Los Amigos  aan de slag voor Dress for Succes

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: