Nieuw in Nieuwe Energie: BEELDR

27 March 2018

martijn_koek.jpg

We hebben vele collega's in Nieuwe Energie. Van eenpitters tot middelgrote bedrijven.  
Een nadere kennismaking met Martijn Koek van BEELDR, sinds eind 2017 in dit pand.

beeldr.jpeg

 

Wie zijn jullie? 
Wij zijn BEELDR. BEELDR is een bedrijf waar je heen gaat als je verrast en verleid wilt worden op het gebied van marketing en communicatie. We zijn met 3 compagnons (Martijn, Roel en  Derk) en totaal nu met 15 mensen.  

“We bouwen met eigenzinnige en duidelijke ontwerpen aan merken en bieden innovatieve oplossingen in techniek. “

beeldr_team.jpgWat doen jullie?  
Wij doen alles rondom BEELD en communicatie; ontwerp, (digital) marketing en ideeën.  We zijn geen strategen, maar sluiten wel graag op dit niveau aan en zijn goed in de uitvoering ervan. Van idee tot concept en uitvoering, zowel offline als online. In de praktijk gaat het dan dus over websites, drukwerk, jaarverslagen, video.

Wat maakt jullie bijzonder?
Uiteraard erg mooi werk en een erg platte matrix-organisatie. Een van de goede cases is de hele aanpak voor Goede Doelen Nederland of Schiphol travel 

Sinds wanneer bestaan jullie ? 
Martijn is al in 1996 begonnen met een webbureau in Rotterdam, genaamd Beeldspraak. In 2005 zijn Roel, Derk en Martijn een ontwerpbureau “Zonder Boter” gestart en in 2015 zijn de twee bedrijven samengevoegd tot BEELDR, dus ja…. We bestaan officieel nog maar 3 jaar. 

Waarom zitten jullie in Leiden?  
De plek in Amsterdam werd te klein en we hadden Rotterdam al verlaten, toen zochten we iets tussen beide steden in. Dat werd Leiden; goed centraal gelegen in de Randstad en veel medewerkers komen uit deze regio. Naast Leiden hebben we nog flexplekken in A’dam en R’dam en Roelofarendsveen. 

beeldr_filmpje.png

Waarom nu in Nieuwe Energie? 
We kenden Nieuwe Energie op 3 manieren: de vriendin van Derk  - Patrcia Börger – werkt in Unit-2 ; en we kenden al  SWIS en Ankie Stoutjensdijk


We verhuisden in november 2017 van Amsterdam naar Leiden. Hier een leuk  leuk filmpje van ruim 1 minuut. 

We zijn het meest trots op …
… onze mensen, een mooie mix van zelfstandig-werkende mensen met veel kennis.

Waar zijn jullie nu mee bezig ?
We breiden nu ons video-bedrijf uit en we werken aan www.postfilter.nl en enkele webshops. En we gaan onze hosting-service anders inrichten. En voor een consultancy bedrijf maken we de huisstijl, site,  video’s en advertenties. Ook werken we aan onze eigen huisstijl op dit moment, erg spannend!

beeldr_1.jpgOnze ambities zijn ….|

We willen altijd beter worden in wat we al doen, daarnaast verdiepen we ons op jhet moment in VR, AR en 360-video. Over 2 jaar zijn we ook gegroeid tot experts in SEO, SEA, social en app.

Zijn jullie blij met Nieuwe Energie?
Ja prima, erg tevreden ook met de balie en het restaurant. 
Zie ook onze zakelijke pagina 

 

 

 

Nieuw in Nieuwe Energie: BEELDR

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: