Nieuw in Nieuwe Energie: DEGREED

9 January 2020

In unit 12 zit sinds kort Degreed. Degreed biedt "talentontwikkeling", oftewel een betere, slimme en snellere manier om de vaardigheden van uw team te ontwikkelen en te meten, zodat uw bedrijf altijd klaar blijft voor de toekomst. Zoals ze zelf zeggen: 

DE VAARDIGHEDEN OM VAN
HIER NAAR DAAR TE KOMEN

Trends komen en gaan. Het bedrijfsleven is altijd in beweging.  Kansen laten niet op zich wachten. Ze helpen mensen om de vaardigheden te ontwikkelen die ze nodig hebben voor de toekomst.

 In 2012 zijn oprichters David Blake en Eric Sharp gestart met Degreed met de missie 'Jailbreak the Degree'. Geïnspireerd door John F. Kennedy's toespraak op Rice University stelden ze zichzelf een groot en gewaagd doel. Niet omdat het makkelijk is, maar omdat het moeilijk is. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot meer dan 4 miljoen gebruikers bij meer dan 250 organisaties wereldwijd die vinden dat er vele wegen zijn die naar expertise leiden.  
Degreed is  groot. Ze hebben 250 medewerkers in 4 vestigingen: San Francisco, Salt Lake City, New York en ... Leiden. Zie hier een video. Binnenkort meer over hen. 
 
degreed_diensten.png
 
Nieuw in Nieuwe Energie: DEGREED

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: