Nieuw in Nieuwe Energie: Psyray International

10 November 2023

We hebben vele collega's in Nieuwe Energie. Van eenpitters tot middelgrote bedrijven. Een nadere kennismaking met Marko van der Beek, Sjef Verschuren en Rudy van der Linden van Psyray International (https://psyray.com ), nieuw in unit-4 .

Wie zijn jullie?

marko.png

 

Marko van der Beek is mede-oprichter en -eigenaar van het bedrijf.
Muziekmaker, executive coach, trainer en de expert van het Psyray systeem.
Marko woont in Katwijk.  

 

sjef.png

Sjef Verschuren is mede-oprichter en -eigenaar van het bedrijf. 
IT manager, interim manager en nu de IT-man van Psyray. 
Sjef woont in Vogelenzang.

 

rudy_van_der_linden.jpgRudy van der Linden is mede-oprichter en –eigenaar van het bedrijf. 
Muziekmaker, mediator, senior in de financiële sector en verzekeringen en nu de business developer van Psyray. 
Rudy woont in Heerde.


Wat doen jullie?
We ontwikkelen psychophysical software en hebben unieke technologie en een bijbehorende methodiek die psychologen, coaches en therapeuten helpt om hun cliënten veel beter en sneller te kunnen helpen.

De hedendaagse overdaad aan informatie zorgt voor onrust in ons persoonlijke systeem en die onrust leidt weer tot stress, depressie en burn-out. Achter deze onrust gaan individuele, onbewuste programma’s schuil. Zou het ons niet een schat aan informatie en inzichten opleveren als we deze zouden kennen?

psyray_site_home.png 

Psyray is de naam van het bedrijf en de techniek. 
De cliënt krijgt een speciale koptelefoon op en m.b.v. de aangesloten hardware en software maken we daarmee in ongeveer 20 minuten een scan op celniveau van je energie en psychische gesteldheid. De data uit die scan wordt door de software verwerkt tot gedetailleerde informatie over de huidige staat van alle psycho-emotionele processen van de cliënt, de daadwerkelijke historische oorzaak daarvan en de best passende oplossing voor de toekomst.

psyray_schermen.png

Een klein filmpje (2”) met uitleg over Psyray  https://youtu.be/qV9aze5cS0I?si=4ENSIuACUtEeQs8o

scancoaching_logo.png

We hebben daarbij een 5-stappen methode ontwikkeld (“ScanCoaching”) https://scancoaching.nl voor coaching met behulp van onze technologie. Deze wordt nu vooral gebruikt voor executive coaching.
De ScanCoach stelt de client in staat om aan de hand van de uitkomsten van de scan diens eigen programma’s beter te begrijpen en, waar nodig, te doorbreken. De cliënt is dan in staat om nieuwe processen te starten voor een verbetering van gezondheid, balans, geluk en maximale prestaties. 

Wat maakt jullie bijzonder? 
Psyray is een wereldwijd uniek en bewezen systeem, gebaseerd op geavanceerde technologie, software en Big Data analyse.
-       we kunnen informatie uitlezen van alle menselijke cellen (zoals een EEG voor het hele lichaam)
-       op basis daarvan kunnen we beoordelen of je in de huidige staat in gezonde balans bent (psychologisch en fysiek)
-       we kunnen dan de onderliggende (onbewuste) stappen berekenen die tot deze toestand hebben geleid, terug naar de hoofdoorzaak
-       en we kunnen het best passende toekomstige pad berekenen. 
We zijn uniek en onvergelijkbaar. Er is geen concurrentie, er is niemand anders die dit kan. 
Het is een groot voordeel om uniek te zijn, maar het nadeel is dat we nog veel moeten uitleggen. psyray_uitleg.png

Sinds wanneer bestaan jullie? 
De oorsprong van de technologie ligt in 1973 in de Oekraïne, waar al een leugendetector bestond o.b.v. hersengolven. Daarop is decennia veel onderzoek en doorontwikkeling gedaan wat heeft geleid tot de huidige technologie. 
Sinds 2007 is de technologie bij ons in Nederland bekend geworden en is er een lang traject gekomen van doorontwikkelingen en benodigde aanpassingen voor ons Westerse model. Dit jaar hebben we de stap genomen tot volledige aankoop van de technologie en de bijbehorende expertise. 
In de beginjaren zaten we in een landhuis in Overveen met allemaal bedrijven rond persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2013 zitten we in een soortgelijk, prachtig en pand in Vogelenzang, waarin we de cliënt sessies en opleidingen verzorgen. 

Waar zijn jullie nu mee bezig? 
We gaan het geheel beter ontsluiten voor gemakkelijker gebruik en toegankelijkheid. Onze huidige software draait nog stand-alone en is verouderd. We zijn dat aan het ombouwen naar een up-to-date cloud-versie.  

Waarom zitten jullie in Leiden?  
We zochten een pand in Leiden vanwege de centrale ligging voor onze (internationale) medewerkers uit o.a. Katwijk, Rotterdam, Alkmaar en de Veluwe. Vlak bij Schiphol en centraal per trein. En Leiden is toch ook de stad van psychologie en biotech. 

Waarom nu in Nieuwe Energie? 
We zitten sinds 1 september 2023 in unit 4.  We hebben het eenvoudig gevonden via een makelaar. We hebben 2 panden bekeken en dit pand beviel meteen goed. Ook vlak bij station en centrum   

We zijn het meest trots op … 
-       Ons systeem; uniek en vol potentie. Het begin van een nieuwe ontwikkeling. 
-       Onze andere manier van kijken naar het lichaam en geest. 
-       Ons volhouden in een behoudende wereld. Inmiddels hebben we na 48 jaren onderzoek en samen met 55 ScanCoaches bij 1,853 klanten totaal 13,564 scans gedaan.
-       Het vinden van de nodige financiën voor de volgende stap...

Onze ambities zijn …
… dat het gewoon is dat iedereen in de hele wereld een scan kan doen, voor zijn eigen “well being”. Net zoals je naar de tandarts gaat. 
We zijn nu puur B2B, want we helpen psychologen, coaches en therapeuten. Zij maken de scans bij hun cliënten. Uiteindelijk gaan we ook een consumenten-versie kunnen maken.
Nu werken we nog alleen voor de Nederlandse markt, maar we hebben ook duidelijke internationale ambities; eerst USA, dan Azië en erna Europa. 

Zijn jullie blij met Nieuwe Energie? 
Absoluut  

Nog wensen en verbeteringen in het pand? 
Graag betere verlichting; geen TL maar LED met iets meer sfeer. En niet één maar meerdere groepen. En graag een iets fraaiere gang, bij voorkeur ook met mooie planten. 

Nog iets te melden? 
We geven binnenkort een presentatie met demonstratie voor geïnteresseerden. Het is wel een sessie van ca 2 uur!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw in Nieuwe Energie: Psyray International

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: