Nieuw in unit-7: I-Matic

6 March 2014

We hebben nieuwe collega's, die mannen met die grof-houten tafels ... .. Een eerste kennismaking 

Wie zijn jullie ?

We zijn reclame- & ontwerpbureau I-Matic, bestaande uit de 3 vennoten Aart en Martijn de Kruijf en Winny Koenn. Binnen onze toko heeft ieder van ons zijn eigen specialiteit waardoor we elkaar aanvullen en versterken. Wil je weten wat ons bezighoudt? Kijk dan op onze website waar je kan zien wat onze passies zijn en wat we zoal hebben gerealiseerd. 

Wat doen jullie? 

Op de eerste plaats zijn wij vormgevers.
Bij ons kan je niet alleen terecht voor je huisstijl, verpakkingsontwerp, website, promotiematerialen, campagnes, congressen maar ook illustraties en beursstands. Wij creëren de zichtbare uitdrukking van een merk, product of een organisatie. Het werk wat wij maken is allesomvattend en voor verschillende klanten. Zowel groot als klein - uit het bedrijfsleven, de overheid of culturele en non-profit instellingen.
Daarbij zijn wij zo groot als noodzakelijk is om de job te vervullen. In ons uitgebreide netwerk zitten marketingstrategen, fotografen, it-ers, tekstschrijvers, vertalers (native speakers) etc. Elk met zijn of haar eigen handschrift zodat we voor de juiste man/vrouw "on the job" kunnen zorgen.

i matic 2tt   

Wat maakt jullie bijzonder? 

Onze manier van werken en benaderen van een opdracht. Er gaat bij ons geen tijd en geld verloren aan onnodig overleg en overhead. Wij werken met korte lijnen. Daarnaast vragen wij ons continu af of het ook anders kan. Zowel op het gebied van vormgeving als in de uitvoering. “Verbeelding in vorm en techniek” noemen wij dat.

Sinds wanneer bestaan jullie ?

Op 1 mei 2000 (de dag van de arbeid) zijn wij voor ons zelf begonnen. De eerste 7 jaren van ons bestaan hebben we gewerkt vanuit Voorhout. In die tijd groeiden we uit tot een omvang van zo’n 10 mensen. Vanwege strategische redenen hebben we dat in de loop van de daarop volgende jaren weer terug gebracht tot de basis. Achteraf gezien is dit een juiste keuze geweest voor ons.

Waarom nu Leiden ?

In 2007 zijn we naar Leiden verhuisd. We zochten een meer dynamische omgeving dan Voorhout. Op dat moment is er ook al gesproken met Portaal, maar het project Nieuwe Energie ging toen allemaal iets te traag. Vandaar dat het toen de Breestraat is geworden waar later ook het restaurant “Koetjes en Kalfjes” zijn intrek heeft genomen.

Waarom Nieuwe Energie ?

Uiteindelijk hadden we in de Breestraat best wel hinder van het busverkeer en de bakluchten. We zochten een minder geïsoleerde werkplek. En toen kwam Nieuwe Energie weer in beeld.

Waar ben je het meest trots op ?  

Wij zijn erg blij met onze trouwe klanten. De meeste zijn al vanaf het begin van ons bestaan bij ons. 

Ambities? 

Er wordt wereldwijd erg veel gecommuniceerd. Onze ambitie is daarbinnen te boeien.
Zowel in beeld, vorm als techniek. 

Blij met Nieuwe Energie?

We zijn erg blij met onze nieuwe werkplek; het is een verademing na de Breestraat en bijna 2x zo groot! Er zijn hier goede faciliteiten, vergaderruimtes en een leuk restaurant. Een open sfeer en goede service door de dames van de receptie!

Nog wensen ter verbeteringen ?

We zitten aan de zuidkant en daar kan het al snel warm worden hebben we gemerkt. Een raam of een rooster die open gezet kan worden, is dan geen overbodige luxe.

Nog iets te melden ?

We heten sinds 2000 “i-Matic”, toen was het nog hip om een naam met een “i” te beginnen. Achteraf heeft het wel een erg technische bijklank. Ja, af en toe denken we er weer over om de naam te veranderen. 

 

Eerder verschenen: 

AnyWi Mobiel Internet

ARTvertisement  Kunst, informatie en advertentie

Bureau op zolder Teksten en musicals 

BureauTIJ effectieve campagnes 

CHOI studiekeuzegidsen  

I-matic visuele communicatie 

Loek Weijts  infografics

Mindbus Full Service Internet 

TerPlekke teksten 

Unit-12 Yung Lie en partners

ViaNova Werk arbeidsmarkt

Nieuw in unit-7: I-Matic

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: