nieuw logo en site voor One Simulations

19 June 2022

One Simulations (unit-1) is gespecialiseerd in Computational Fluid Dynamics (CFD). Door onze ruime ervaring, ANSYS software en high performance rekencluster, zijn wij in staat om zeer nauwkeurige simulaties te leveren in korte tijd.

Simulaties
Met een CFD simulatie wordt het gedrag van gassen en vloeistoffen met behulp van de computer berekend. Je kunt het beschouwen als een digitale testomgeving waarmee inzicht wordt verkregen in dewerking van jouw product of installatie, groot of klein.

Waar kunnen CFD simulaties ingezet voor worden?
Onze simulaties worden ingezet voor zeer uiteenlopende toepassingen. Zo kan het ingezet worden bij het ontwikkelen van een product. Maar ook bij het doorgronden van de werking van een product of om dit juist aan derden aan te tonen. Er zijn oneindig veel situaties in veel verschillende werkvelden waar simulaties gunstig ingezet kunnen worden. Wil je bijvoorbeeld weten hoe rook zich ontwikkelt bij een brand, hoe een schip zich gedraagt bij windkracht 10 op open zee of hoe de medicatie van een inhalator de longen bereikt? In zulke gevallen kunnen onze berekeningen het verschil maken tussen een doorslaand succes en een (financiële) strop.

Lees hier een interview met hen 

Lees hier meer op hun site

nieuw logo en site voor One Simulations

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: