Stadslab viert 10 jaar met lunch op 21 juni

27 May 2019

10jaarstadslab.jpgHet Stadslab is 10 jaar en viert op 21 juni 2019 van 10 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond een groot feest in een rondje Singelpark.

Leidse Gesprekken, Platform Samenwerken en Leidse Boontjes verzorgen samen van 12 tot 14 uur een heerlijk ‘Broodje Inclusief’, een gratis lunch inclusief een goed gesprek over inclusiviteit. 

Leiden is een sociale stad, een thuis voor iedereen, en jij mag er bij horen.Onder het motto ‘Hoe bonter, hoe beter’ wordt een veelkleurig gezelschap uitgenodigd om gezellig samen een broodje te eten, elkaar te ont-moeten, elkaar te leren kennen, met elkaar van gedachten te wisselen en de klik met elkaar te zoeken.

En jij bent van harte welkom! Wie weet groeit er iets moois, en zien we elkaar ‘een volgende keer’, zodat we samen onze mooie stad nog mooier kunnen maken.

Meld je wel even tevoren aan via broodjeinclusief@gmail.com, trek op 21 juni je vrolijkste kleren aan en kom gezellig met ons een ‘Broodje Inclusief’ eten in de Nieuwe Energie, 3e Binnenvestgracht 23.

Tot dan!

Edith van Middelkoop, Leidse Gesprekken Ruud Nijsten, Platform Samenwerken Femke Dekker, Leidse Boontjes

broodje_inclusief.png 

Stadslab viert 10 jaar met lunch op 21 juni

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: