verse kunst aan de muur

14 november 2022

 


eelkje.jpegEelkje: "Als freelance fotograaf kom ik overal en is geen dag hetzelfde. Ik maak reportages van evenementen (althans, in deze tijd even niet) en maak graag portretten. Voor bedrijven, tijdschriften; voor wie een mooi, persoonlijk portret kan gebruiken. 

Met mijn foto’s probeer ik een verhaal te vertellen. Ik fotografeer in binnen- én buitenland. Zo had ik in Iran de hipste dames voor mijn lens, maakte ik in een Servisch romadorp een documentaire over het leven van alledag, en fotografeerde ik Cubaanse jongeren die de Amerikaanse droom willen leven. In 2019 stuurde Scotch & Soda me op reis om het fabrieksleven vast te leggen. Ik portretteerde en interviewde de fabrieksmedewerkers en kreeg zo een uniek inkijkje in de wereld waar de mode van nu wordt gemaakt.

Ik ben lid van Dupho (Dutch Photographers) en ben verbonden met fotobureau Hollandse Hoogte. Samen met andere creatieve ZZP’ers heb ik de Lemon Creatives in het leven geroepen. Wij vormen een sterk collectief dat door nauwe samenwerking ook de grotere projecten aan kan pakken.

Meer info: https://eelk.nl 

 

eelkje_bollywood.png

verse kunst aan de muur

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: