verse kunst in gang en restaurant ...

10 April 2024

"bloemen" van Inge Adriane Cornelisse. 

BLOEMEN! - Wonderbaarlijk in hun schoonheid

Zoals ze stralend licht vangen om daarin te exploderen in kleuren. We zien ze ontluiken maar ook weer verwelken en sterven om steeds weer terug te keren als een fantastisch onverwoestbaar fenomeen.

In schilderkunst zetten we dit proces op hun hoogtepunt stil. We kunnen de vergankelijkheid niet accepteren. We plukken het moment suprême met een zoektocht naar de juiste tinten op ons palet, in de wens om seizoen na seizoen van hun glorie te kunnen genieten.

Mijn bloemen zijn een verhaal van wildpluk, verwondering en fantasie.

Al een schildersleven lang inspireren klassieke bloemstillevens me. Deze liefde maar ook mijn dorstig oog voor alles dat groeit en bloeit in verre oorden tot in mijn eigen achtertuin, heeft geleid tot mijn hedendaagse stijl van schilderen. Ik pluk met mijn ogen en met hart en hand vertaal ik naar canvas. 

Een bloemstilleven is een ware blikvanger in een ruimte. De omgeving leeft er helemaal van op.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een aankoop neem dan via de receptie van Nieuwe Energie contact met me op. Ik schilder ook in opdracht.
De expositie loopt tot en met 17 mei 2024 en is op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur te bezoeken. Hier meer info http://ingeadrianecornelisse.nl/ 

Veel kijkplezier!
Inge Adriane

inge_2_bloemen_rest.jpg

bloem_veel.png

 

verse kunst in gang en restaurant ...

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: