verse kunst in gang en restaurant

29 May 2024

Stoeptegels zijn de onopvallende bouwstenen van onze straten en steden. Dagelijks heeft iedereen ermee te maken en ze zijn meestal onopgemerkt. Stoeptegels brengen orde in de chaos van de stad en hoewel ogenschijnlijk onbelangrijk, brengen ze ons naar nieuwe plekken, inzichten en herinneringen.

In die sluier van anonimiteit probeert “STPTGL” iedereen in zijn liefde voor de street art mee te nemen. Zijn werken vormen daarmee een wandeling langs alles wat hij ziet, wil zien en vooral wil laten zien.

“STPTGL” vindt tenslotte dat de kunst niet draait om de kunstenaar, maar om de boodschap en de interactie met de voorbijgangers. De werken moeten mensen uitnodigen om hun omgeving op een nieuwe manier te bekijken en de schoonheid te zien in wat anders onopgemerkt blijft.

De straat is een levendig canvas en een dynamische ruimte waar humor, chaos en kunst elkaar voortdurend ontmoeten. Hier op de stoeptegels ontvouwt zich een microkosmos van interacties en creativiteit. De alledaagse straat verandert in een podium waar zowel uitingen van emoties en kunst samenkomen in een georganiseerde chaos.

Op werkdagen is het werk te bekijken bij Nieuwe Energie van 09.00 – 17.00 uur
3e Binnenvestgracht 23 Leiden  stptgl.art@gmail.com

STPTGL is Joshua Schlagwein, artist   https://www.instagram.com/stptgl_art/

 

stptgl 3 stptgl 2

 

verse kunst in gang en restaurant

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: