welkom terug bij Leidse Boontjes

17 August 2020
De horeca leeft weer een beetje op. Wij zijn blij dat steeds meer vaste gasten terugkomen naar het werk. Ook zien wij dat de vergaderzalen weer worden geboekt. 
De afgelopen periode was voor ons niet makkelijk. Na een aantal weken dicht te zijn geweest, geen vergaderzalen die geboekt werden en weinig mensen in het pand, keken wij onzeker naar onze toekomst. Onze stichting is namelijk geheel afhankelijk van de omzet uit de keuken. Tijdens deze corona crisis hebben wij niet eens stilgestaan bij het feit dat wij op 1 mei 2020 precies 1 jaar bestonden! 

lb_hamburger.jpgMaar vooral onze jongeren hadden het erg moeilijk. Ineens viel de structuur, zorg en/of andere begeleiding weg. De wereld leek voor hen echt stil te staan en met de corona regels voelden vele zich geïsoleerd. Wij hebben geprobeerd zoveel mogelijk de jongeren te blijven zien en te helpen waar wij konden. Gelukkig is bijna iedereen weer aan het werk en hebben wij zelfs een aantal nieuwe jongeren in ons team opgenomen. 
 
Om onze stichting door deze corona crisis te helpen, hebben wij een aantal keuzes moeten maken. Zo hebben wij per 1 augustus afscheid moeten nemen van onze kok Anja Averink. Ze zoekt nu naar een nieuwe uitdaging. Rick Koers is nu dus de enige kok bij de Leidse Boontjes. 
 
 

lb_bezig.jpg

Om onze gasten beter tot dienst te zijn is er een nieuwe banquetingmap  gemaakt voor de vergaderservices en zijn wij begonnen met een a la carte menu in het restaurant. Deze wisselt na een aantal weken van gerechten. In het restaurant en tijdens vergaderingen is er nu dus meer keuze! De afgelopen periode hebben jullie al verschillende gerechten kunnen kiezen en krijgen wij veel complimenten!
Daarnaast werken wij met een nieuwe rooster voor de jongeren. Ze werken een aantal uur per dag (in shifts) en de nadruk ligt op leren en steeds meer zelf doen. 
Onze jongeren werken vrijwillig bij ons om aan zichzelf te werken. Als stichting bieden wij ze een veilige omgeving. Onze gasten, jullie, zorgen ervoor dat onze jongeren kunnen leren en werken. 
 
Nu in deze tijd hebben wij jullie dus hard nodig!!
Wij hopen jullie dan ook snel in het restaurant of in de vergaderzalen te zien ! 
We kunnen (bijna) alles voor jullie betekenen !
lb_plate.jpg
welkom terug bij Leidse Boontjes

Aanmelden nieuwsbrief

Wil u onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan hier aan: