HUUR EEN BUITENGEWONE VERGADERRUIMTE

Vergaderen in het hart van bruisend Leiden? In een monumentaal pand, in 2008 getransformeerd tot één van de meest toonaangevende zakenlocaties van Nederland? Prima bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer? Welkom in Nieuwe energie!

De industriële uitstraling van Nieuwe Energie geeft iedere bijeenkomst iets extra's. Je kunt kiezen uit drie vergaderruimtes. Ieder met een eigen karakter door de afwisseling van authentieke en moderne elementen. De inrichting is strak en industrieel.
De ruimtes zijn mede dankzij de flexibele opzet geschikt te maken voor uiteenlopen activiteiten voor ontmoetingen en conferenties van 2 tot 150 personen. Opstellingen kunnen aan uw wensen worden aangepast. U kunt beschikken over moderne presentatiemiddelen.  

Restaurant De Leidse Boontjes is een leerwerkplaats en biedt de mogelijkheid uw zakelijke bijeenkomst uit te breiden met een heerlijke lunch of borrel.

Zaalverhuur is maatwerk. Neem contact op met Lonneke of Ingrid om de mogelijkheden te bespreken of meteen te reserveren (06-30879203 of info@nieuweenergieleiden.nl ). Spontaan langskomen tijdens kantooruren kan natuurlijk ook.

 

 

  • Unieke en inspirerende vergaderomgeving
  • Ruimtes voor 8 tot 150 personen
  • Op twee minuten lopen van de parkeergarage en tien minuten vanaf Leiden CS

Vergaderen op een unieke locatie

Meer ruimte nodig? Zalen combineren is ook mogelijk!

Zaalverhuur is maatwerk. Neem contact op met Lonneke of Ingrid om de mogelijkheden te bespreken of om meteen te reserveren.

Tel: 06-30879203

  • State of the art vergaderruimtes, waaronder een filmzaal
  • Geschikt voor zakelijke bijeenkomsten tot maximaal 150 personen
  • Alle voorzieningen voor een geslaagde conferentie zijn aanwezig